Hírek

Oroszország nem csak Moszkva: befektetési lehetőségek az orosz régiókban

Közel 70 magyar cég képviselői ismerkedtek meg négy oroszországi megye befektetési lehetőségeivel a nagykövetségünk szervezésében lezajlott nagy sikerű videókonferencián.
Tovább

Orosz ICT 3.0 - Online rendezvény IT és startup cégek számára

December 3-án az ingyenes, online előadásokon a magyar IT és startup cégek megismerkedhetnek az orosz piacra jutási és együttműködési lehetőségekkel.
Tovább

VENDÉGOKTATÓI ÖSZTÖNDÍJ

A külgazdasági és külügyminiszter a Külgazdasági és Külügyminisztérium lebonyolításában pályázatot hirdet lektori és vendégtanári ösztöndíjas jogviszony betöltésére
Tovább

Korlátozások a Magyarországra történő beutazások tekintetében

A Kormány legfrissebb, július 15-én hatályba lépő rendelete a világ országait járványügyi szempontból három kategóriára osztotta (zöld, sárga, piros), és ennek megfelelően állapította a belépés egészségügyi szabályait azok számára, akik eddig is jogosultak voltak a beutazásra. Oroszország a sárga országok közé került. Figyelem! Az új szabályozás kizárólag azokra vonatkozik, akik Magyarország területére az eddigiekben is beléphettek!
Tovább

MAGASAN KÉPZETT MUNKAVÁLLALÓK BELÉPÉSE OROSZORSZÁGBA

Az orosz kormány 2020. június 25-én kiadott rendelete értelmében a magasan képzett munkavállalók számára lehetővé teszik az Oroszország területére történő egyszeri beutazást.
Tovább